موسسه ی آموزشی ارتقاپایه
موسسه ی آموزشی ارتقاپایه-ارتقاپایه مجری برگزاری دوره های ورود به حرفه , تمدید و ارتقا پروانه مهندسان ساختمان دانشگاه پیام نور استان البرز با مدیریت دکتر مهدی آخوندی
برای ارتقا پایه چه باید کرد؟
در سازمان نظام مهندسی، پایین ترین درجه پروانه اشتغال به کار پایه ۳ می باشد.
مهندسانی که دارای این پروانه باشند طبق ماده ۱۱ قانون نظام مهندسی پس از گذشت ۴ سال می توانند از پایه ۳ به ۲ و پس از گذشت ۵ سال دیگر از پایه ۲ به ۱ ارتقاء پیدا کنند.
شایان ذکر است که هیچ مهندسی با هر میزان تحصیلات و سابقه کار به هیچ عنوان نمی تواند از پایه ۳ یکباره به پایه ۱ ارتقا پیدا کند و گذشت زمان و کسب تجربه برای ارتقاء پایه امری الزامی است.
شرایط ارتقای پایه نظام مهندسی در پروانه اشتغال به این صورت است که افراد دارای پروانه اشتغال پایه ۳ در یک سری کلاس ها و دوره ها شرکت کرده و در یک آزمون داخلی امتحان می دهند.
به شرط قبولی در آن آزمون، حضور در کلاس ها و گذشت زمان کافی می توانند ارتقاء پایه داشته باشند . به نحوی که اگرکسی در سال ۸۷ از دانشگاه در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده باشد و به طور مرتب در حرفه مهندسی فعالیت داشته باشد.
به شرط قبولی در آزمون ها در سال ۹۰ پایه ۳، در سال ۹۴ پایه ۲ و در سال۹۹ می تواند با گذراندن دوره ها در سایت آموزش نظام مهندسی استان البرز
پروانه اشتغال به کار پایه یک را کسب کند.
ضمن اینکه ارتقاء پایه ها در سازمان نظام مهندسی به میزان تحصیلات و مدرک تحصیلی ارتباطی ندارد. بلکه یک فرد با مدرک کارشناسی می تواند .دارای پایه یک باشد در حالی که شخص دیگری با مدرک دکترا پروانه اشتغال به کار نداشته باشد یا دارای پروانه پایه ۳ باشد.
حداقل دوره های مورد نیاز جهت ارتقا پایه پروانه اشتغال به کار مهندسان :
معماری :
طراحی ونظارت : ارتقا سه به دو ,3 دوره و ارتقا دوبه یک , 3 دوره
اجرا : ارتقا سه به دو 4 ,ارتقا دو به یک 5دوره
عمران :
نظارت : ارتقا سه به دو , 2 دوره و ارتقا دو به یک , 3 دوره
محاسبات : ارتقا سه به دو ,3 دوره و ارتقا دو به یک 4دوره
اجرا: ارتقا سه به دو 4 ,ارتقا دو به یک 5دوره
برق :
طراحی نظارت: ارتقا سه به دو, 1 دوره و ارتقا دو به یک , 2 دوره
نقشه برداری :
طراحی ونظارت: پایه دو به یک , 1 دوره
شهرسازی:
طراحی ونظارت : پارتقاپایه سه به 2 , 1دوره و ارتقا پایه دوبه یک , 2دوره